Tot nu

wp foto bands

 

 

 

 

 

 

Eigenlijk heeft muziek altijd een heel belangrijke plaats ingenomen in mijn leven. Het zal wellicht in de genen zitten, want mijn opa was ook zeer creatief met onder meer schilderen, muziek en muziekles geven. Ik begon op mijn zesde met muziek maken en ben er nooit meer mee opgehouden. Met muziekles, verschillende bands en muziekstijlen op amateur- en beroepsbasis, geluidsdragers en musiceren op podia in binnen- en buitenland, heeft dat groeiproces me gebracht waar ik nu sta. Momenteel ben ik in een zestal groepen en duo’s actief. Ik treed op als solist en ik ben bovendien gitaarleraar; ik ben nog nooit zo actief geweest als de laatste jaren. Een laatbloeier noemen ze dat, geloof ik. Als je meer over mijn huidige activiteiten wilt weten, klik dan op onderstaande links:

Leap Day

French Connection

Two Faces

Flamborough Head