Nieuws

Bijgewerkt 16 juli 2017.

” In A Lifetime ” album

Mijn 3e solo album ” In A Lifetime ” is in de maak. De release is gepland in november 2017. Meerdere musici werken aan het album mee met daarop ook wat langere, prog- georienteerde stukken. Meer nieuws volgt te zijner tijd.

Toruń 8 juli 2017

Progressief Rockfestival in de stad Toruń in Polen met een solo optreden van mij en een optreden van Flamborough Head.

Flamborough Head

Flamborough Head – Shreds Of Evidence, live tracks en rariteiten, uitgebracht door OSKAR uit Polen (OSKAR 1072 cd).

French Connection

French Connection in de originele line-up, met Melvin van Eldik, Oeds Bouwsma en mijzelf opnieuw actief! Voor meer info kijk op onze facebook pagina “Trio French Connection”.

hoes-ld

Live album Leap Day “Live at the Northern Prog Festival”

Nu verkrijgbaar!

Voor informatie kijk op: www.leapday.nl

hoes Horizons

Tweede solo cd “Horizons”

Na mijn eerste solo cd “Dreamcatcher” uit 2015, heb ik de smaak goed te pakken gekregen. Zodoende verschijnt op 1 oktober 2016 mijn tweede cd, getiteld “Horizons”. Twaalf nieuwe stukken zijn opgenomen met vijf live tracks als bonus, opgenomen tijdens de presentatie van “Dreamcatcher” op 21 juni 2015. Alle nummers zijn opgenomen in samenwerking met Edo Spanninga, die, buiten zijn rol als gastmusicus, tevens de technische kant voor zijn rekening heeft genomen. Verdere gastmusici op de nieuwe tracks zijn Margriet Boomsma en Vincent van Dam. Mastering door Harry Zwerver. Het album wordt weer wereldwijd uitgebracht door het label OSKAR uit Polen. Artwork en layout van de cd hoes is weer in handen geweest van Rafal Paluszek.

Colossus

Decameron – Part 3

De bijdrage van Trion aan de nieuwste Finse Colossus productie Decameron – Part 3, is de track “First Tale ( VIII, 1)”, op cd 1.